Hypotéka bez příjmu pro váš podnikatelský záměr

Potřebujete peníze?
Tak tomu se čas od času nevyhne asi nikdo z nás a kromě měsíčních příjmů každý uvítá i hotovost, díky které si může okamžitě splnit třeba sen o vlastním bydlení nebo o založení vlastní firmy.

úveer

Nejčastějším řešením bývá žádost o nějaký úvěr v bance se splatností na několik let, jako jsou třeba hypotéky. Pokud však nemáte pravidelné či dostatečné příjmy, tak počítejte s tím, že banka se k vám otočí zády.
A tím pádem se zhroutí vás sen o vlastní firmě či vlastním domě a pohltí vás demotivace. Naštěstí jsou i jiné možnosti, jak finanční situaci řešit, a sice hypotéka bez příjmu. Jedná se o produkt od nebankovních společností, které můžou nabídnout stejně dobré podmínky jako banka.

Jde o podnikatelský úvěr bez potřeby doložení příjmu a bez lustrování registrů dlužníků. Do nich se klienti můžou dostat rychleji, než se řekne švec, protože se stačí jen zpozdit třeba s úhradou nějaké faktury a máte okamžitě záznam. Banka již nezkoumá, jestli jste se zpozdili jen o den či dva a hází vás do jednoho pytle s notorickými neplatiči.

Nebankovní společnosti proto vycházejí vstříc i takovým klientům, kteří z nějakých důvodů nemohou doložit svoje příjmy nebo mají nějaký ten záznam v registrech.
Klienti uvítají možnost rychlého vyřízení, díky kterému budou moct svoje problémy řešit okamžitě a nečekat několik týdnů na pouhé schválení úvěru. Nikdo se vás nebude ptát na účel využití peněz, takže můžete klidně splatit i dluhy či exekuce nebo sloučit více půjček do jedné pomocí konsolidace.
Podmínkou je ručení nemovitostí a důležitá je její tržní cena. Můžete získat 50 až 70% z této ceny a naplnit tak svoje potřeby.

rozestavěný barák

Doba splácení formou měsíčních splátek až na 30 let a s možností předčasného splacení bez sankcí.
I nebankovní hypotéky vám můžou zajistit bezstarostný život za stejně výhodných podmínek, jaké byste získali v bance.