Hledáte vhodné zásobování pro svou lékárnu? Tohle vás bude zajímat!

Hledáte spolehlivého dodavatele pro vaší lékárnu? Potrpíte si na kvalitu, precizní komunikaci a chcete být v obraze, co se týče novinek na trhu s léčivy? V tom případě pro vás máme skvělou zprávu a s radostí vám představujeme firmu Techno Life!

Techno Life je mladá farmaceutická organizace, která se zabývá distribucí, ale i vlastní výrobou různých léčiv a zdravotnických potřeb. S Techno Life již nyní spolupracují mnohé nemocnice a jiné zdravotnické objekty, stejně jako mnohé lékárny a výzkumné ústavy i pojišťovny. Její vize je přinášet radost a harmonii každému. Své jméno staví zejména na profesionálním přístupu. S klienty komunikuje s úctou a respektem, přináší jim přehled ze světa farmaceutik a díky vlastní rozvozové síti doručí vše rychle a spolehlivě. Svým klientům nabízí kompletní servis, od registrace až po distribuce.

prášky a srdce

Pokud pro svou lékárnu potřebujete spolehlivého a kvalitního dodavatele, s námi nemůžete sáhnout vedle. Můžete si být jisti, že od nás dostanete tu největší možnou kvalitu a profesionální přístup. Spolupráci navazujeme pouze s certifikovanými výrobci a ctíme zákony. Žádné padělky či prošlá léčiva – pravidelně kontrolujeme šarže výrobků. Sklady s výrobky máme zajištěny proti všem škůdcům, kteří by mohli zboží znehodnotit. Pro komunikaci s vámi máme spolehlivý software, na kterém vám budeme k dispozici vašim dotazům i speciálním požadavkům. Objednávky jsou rychle zpracované a díky naší vlastní rozvozové síti i rychle a spolehlivě distribuovány. S námi vám ani vašim zákazníkům neunikne žádná novinka na trhu, pravidelně vás o nich budeme informovat.

Lékárna

U nás máte přehled o všem, co se ve světě farmaceutik šustne. Dostanete od nás přesně to, co si zasloužíte. Kvalitu pro zdraví a harmonii i v mezilidských vztazích. Klient je pro nás klíčový.

Více informací nejen o zásobování lékáren Technolife.cz.