Doručení zásilky bez rizika

Jistě víte, že čas od času se nějaká zásilka po cestě k adresátovi poškodí. Bohužel je to běžná skutečnost, která je podmíněná především způsobem jízdy a chováním doručovatele či pracovníků na překladištích. Pokud byste ocenili jistotu, že vaše zásilka vždy dorazí do cíle, a to bez poničení, určitě je vhodné zvolit vhodný materiál, do kterého zásilku uložíte. Co třeba igelit? Myslíte si, že je to nepříliš vhodný materiál? Pokud ano, pak s ním zajisté nemáte takové zkušenosti, neboť v současné době jde o skvělou alternativu ke klasickému papíru.

pošta

Lehčí, ale přesto pevnější a spolehlivější
Ačkoliv je papír velmi oblíbený, pro určité aplikace není až takovou výhrou. Proto byste měli zvolit materiál, kterému můžete v ohledu samotného doručování opravdu důvěřovat. Igelit proto bude skvělou volbou, která vás nezklame, ale postará se o vaši maximální spokojenost.

Možná si říkáte, proč právě igelitovou obálku, a nikoliv klasický papír? Inu, právě tento igelit má určité výhody, které u papíru očekávat nemůžete. Tyto výhody dokážou ovlivnit nejenom to, v jakém stavu zásilka dorazí, ale také to, jak se bude všem se zásilkou manipulovat, jak půjde nebo nepůjde snadno a podobně.
Jaké produkty najdete v sortimentu?

  • V různých šířkách materiálů – 50, 60, 70 a 90 µm
  • Ve velikosti A4 či jiných
  • Různé velikosti balení – 10, 50, 100ks

dopis

Ať už máte v plánu posílat menší balíčky častěji nebo naopak potřebujete jenom jedenkrát, určitě je dobré vědět, kde najdete kvalitní materiály, se kterými bude zasílání opravdovou hračkou, respektive budete mít jistotu jenom toho nejlepšího. Jde zkrátka o věc, které můžete důvěřovat, neboť tak můžete posílat nejenom písemnosti, ale také menší kusy oděvů či předměty, které se do papíru nevlezou nebo jsou svým tvarem nevhodné. Stačí se tedy podívat do sortimentu, vybrat si konkrétní produkt, a následně všechno efektivně zabalit pro náročnou přepravu.